Dubbdäck av – Sommardäck på!!

Äntligen är våren på gång och ett behagligt cykelväder med många cykelstunder att se fram emot. Vintersäsongen har passerats på lika många sätt som det finns cyklister i skogen. Ja det är det som är så fantastiskt med att cykla, man gör precis som man vill. Antingen vilar man helt från cyklingen under snöperioden eller så bygger man upp sig med många mil och tuffa intervaller för att förbättra sina prestationer.

Något för alla

Långloppen i Mitsubishi MTB Challenge går i samma anda, de är till för att passa alla från nybörjare till yppersta eliten såväl som gammal och ung. Förra årets långlopp i Mitsubishi MTB Challenge blev höjdpunkter för en stor skara cyklister. Vi i Ränneslättsturen märkte också av det med ett stort deltagarantal och positiva kommentarer från er cyklister.

Taggade till tänderna

Att vara arrangör har mycket gemensamt med att vara cyklist och tävlingsdagen är vi taggade till tänderna för att göra en så bra tävling som möjligt. Vi har vinterns förberedelser bakom oss med många timmars arbete för att högprestera och förbättra vårt lopp mot året innan, här ligger några av likheterna.

Våra deltagare är nyckeln till framgång

Till 2015 tog vi i Långloppscupen fram en enkät där alla deltagare fick möjligheten att tycka till om våra arrangemang, Med dessa frågor ville vi få in så bra synpunkter som möjligt för att kunna förbättra våra lopp. Det blev mycket lyckat och vi fick ett stort gensvar som kommer göra stor nytta.

Man kan inte leva på gamla meriter.

När vi summerade resultatet för Ränneslättsturen hade vi helhetsbetyg 4,49 på en 5-gradig skala. Och det gläder oss mycket och vi känner att vi är på rätt spår. Här är nästa likhet, vi kan inte stanna upp och nöja oss med det som varit, det viktiga för oss är att hålla en hög kvalitet och förbättra loppet ytterligare. Vi har redan studerat svaren och genomför flera förbättringar till 2016 och under våren kommer vi informera om vad som händer.

Vår erfarenhet är att det är helt avgörande att jobba med hög kvalitet. Här är några ledord som genomsyrar vårt arbete.

  • Ge allt vad deltagarna förväntar sig
  • Lägg till vad deltagarna önskar sig
  • Toppa med finesser man absolut inte räknat med att få.

Här ligger vårt framgångskoncept.

 

Ränneslättsturens alla funktionärer välkomna er till en ännu bättre Ränneslättstur som ska bli den bästa någonsin.

 

Mats Nerlund

Tävlingsledare

Leave a reply