En månad kvar till Ränneslättsturen 2016

logga

En månad kvar till Ränneslättsturen 2016

Arbetet med förbättringar inför årets Ränneslättstur pågår för fullt. Det började faktiskt redan efter förra årets tävling. Vi tog då del av den enkät som ni deltagare svarade på och startade upp arbetet. Svaren visade ett högt betyg för Ränneslättsturen men några förbättringsmöjligheter kunde vi se. Vi vill göra tävlingen ännu bättre för alla såväl deltagare, publik som funktionärer.

 

245

Tävlingscentrum och sekretariat

Vårt team i sekretariatet och tävlingscentrum har flera förbättringar som ni kommer märka av.

Resultatförmedling

Det första är att det upplevdes svårt att hitta resultat på vår hemsida, här gör vi förbättringar. Vi kommer att presentera ”Liveresultat”, på ett tydligare sätt. Här kan man följa tävlingen via internet direkt med tider från passerkontrollerna.

Starttider

Starttiderna för tävlingsklass och motionsklass kommer att skiljas åt så att tiden startas när repet släpps för respektive grupp och inte enbart starttid efter led 1.

M

Service med fler toaletter

Vi nyttjar större delar av arenabyggnaderna i tävlingscentrum, bl.a kommer antalet toaletter utökas och skyltning kommer att bli ännu tydligare.

20140629_100612

Information och ljud

Förra året sakande vi vår ordinarie ljudkille ”Ljud-Ola från Torsås” som var upptagen med VM Triathlon men i år är han åter på plats. Vi kommer att ha sammanlänkat ljud mellan våra stora publikplatser som är i TC med start/mål samt också vid våra publikplatser ”Ränneslätt” och ”Skidstugan”. Speaker ljudet kommer också att sändas via Internet och du hittar det via vår hemsida.

Kom ihåg! Anmälan till ordinarie pris senast den 21 juni.

Välkomna till Ränneslätt söndagen den 3 juli

Leave a reply