Inbjudan Ränneslättsturen 2017

2 Juli 2017 är det dags för årets fjärde deltävling i Mitsubishi MTB Challenge och vi i Eksjö CK och Eksjö SOK hälsar er välkomna till Ränneslättsturen. Start från kl 11.00 i ”Arena Vattenledningsparken” intill Olsbersgs Arena i centrala Eksjö.
Efter flera stora förbättringar de senaste åren har Ränneslättsturen, tillsammans med övriga deltävlingar i Långloppscupen, formats till ett av de mest uppskattade mtb arrangemangen i Sverige idag.

Ränneslättsturens bana har vidareutvecklas under senare år och den befintliga bansträckningen har blivit mycket uppskattad. Under alla år har vi haft flera korta slingor och välplanerade publikplatser med langningszoner som passeras flera gånger. Den nya publikplatsen intill centrum med tekniska partier fick vi många lovord för och ytterligare förbättringar är planerade utmed banan till 2017.

Utöver detta kommer ni att märka ytterligare förbättringar i hela tävlingsarrangemanget Eksjö CK och Eksjö SOK välkomnar till en långloppsupplevelse den 2 Juli i Eksjö.

Nytt för att vi i år har tävlingsklass för 10-12 år. Här får du som kör de yngsta tävlingsklasserna prova på att cykla långlopp.

Kolla in flikarna överst på sidan, där hittar du information du behöver för att genomföra Ränneslättsturen.

Inbjudan 2017

Välkomna den 2 juli

Leave a reply